Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Neix la web de l'Arxiu Municipal de Vilafranca del Penedès

17 de maig de 2017

El Servei d'Arxiu Municipal de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès inaugura la seva pàgina web la Setmana Internacional dels Arxius.

Es tracta d'una web confeccionada amb continguts molt visuals, afables i dirigits a cercar la proximitat amb l'usuari final així com l'obertura de l'Arxiu a tots els públics.

Des de l'Arxiu es treballa amb la convicció de reforçar la transparència, la utilitat i la visualització del servei, enfortint la presència del mateix dintre l'organització i la comunitat que l'envolta.

La web s'anirà enriquint amb nous continguts. Així, està previst digitalitzar documents del fons municipals que actualment són de major consulta o d'interès general i posar-los a disposició dels usuaris.