Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya

15 de maig de 2017

Els passats dies 5, 6, i 7 de maig el servei d'Arxiu Municipal de Vilafranca del Penedès va ser present al XVI Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya "La gestió documental: el futur (és) Ara!, que va tenir lloc a la ciutat de Reus.

Els diferents ponents van tractar sobre el present i futur de la gestió documental plantejant possibles innovacions metodològiques que permetin crear nous sistemes d'autoclassificació i autodescripció. La utilització de la intel·ligència artificial o l'aplicació del Big Data entre altres.

Interessants van ser les ponències sobre els usos ampliats dels sistemes de gestió: l'explotació de la informació, l'analítica de dades, gestió de riscos i de qualitat. 

En l'àmbit tecnològic es va posar l'accent amb nous paradigmes, conceptes com: El Text mining, arxius lleugers versus ECM clàssics, l'eDiscovery, el Dark Data, Blockchain.

Si esteu interessats a obtenir més informació cliqueu aquí  "Conclusions del XVI Congrés d'Arxius "  (elaborat per  l'Associació d'Arxivers i Gestors de Catalunya)